Bedrijven

Handige levering aan bedrijven

Naast onze heerlijke afhaalgerechten en –snacks doen wij ook leveringen aan bedrijven in Tessenderlo, meer bepaald in de regio’s Ravenshout en Schoonhees. De bestelling is mogelijk indien u dit via mail doorgeeft voor 10u ’s ochtends, indien dit een probleem vormt kan u steeds telefonisch contact opnemen en doen we onze uiterste best om u nog verder te helpen.

ONS ASSORTIMENT

Voor al onze gerechten die we leveren werken wij steeds met seizoensgebonden producten, vaak van eigen teelt. Garnituren zijn dan ook afhankelijk van het seizoen en worden aangepast aan de verschillende feestdagen. Enkele speciale voorbeelden uit ons assortiment:

  • Italiaanse schotel antipasta, vanaf 10 personen aan de prijs van € 11,00 per persoon: bijvoorbeeld parmaham, parmesaan, assortiment olijven, bruscetta, tomaat, vitello tonato, verse pesto, mozzarella.
  • Assortiment belegde broodjes met extra garnituren (open belegde broodjes of gesloten mini broodjes), vanaf 10 personen aan de prijs van € 10,00 (5 stuks per persoon) of € 14,00 (7 stuks per persoon).
  • Assortiment koude hapjes vanaf 50 stuks aan € 2,00 per stuk: bijvoorbeeld vitello tonato, carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten en rucola, gerookte zalm, gerookte forel, tomaat-mozzarella, verschillende wraps, …

Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende buffetten te bestellen voor vergaderingen of bedrijfsfeesten, zoals heerlijke pastabuffetten of een koud buffet. Bekijk alle opties hiervoor bij de prijslijsten van onze traiteur.

FRITUURGERECHTEN

Ook uit het assortiment van onze frituur is het mogelijk om snacks en gerechten te bestellen. Ook frietjes worden geleverd indien mogelijk (dit kan niet wanneer er verschillende bedrijven op het zelfde moment hun frietjes geleverd willen krijgen, we bekijken dit dag per dag). 


NEEM CONTACT OP

Wenst u gebruik te maken aan de levering aan bedrijven van De Vrolijke Bourgondiër in Tessenderlo? Neem dan even contact op via het emailadres: info@devrolijkebourgondier.be en wij regelen alles voor u!